binoclu de vanzareIn ziua de astazi, exista multe  binocluri de vanzare si, in special pe internet exista multe firme care vand binocluri. Pentru multe persoane care nu au facut cercetari referitoare la aceste instrumente optice si care nu stiu prea multe despre ele, exista doua metode principale pe care le folosesc pentru a alege unul. Cel mai comun mod este de a alege cea mai mare marire la cel mai mic pret pentru ca exista perceptia comuna gresita cum ca cu cat este mai mare puterea maritoare, cu atat este mai bun aparatul. Aceasta combinatie este fatala si va veti pomeni cu o pereche de dispozitive optice foarte proaste, putin mai bune (si, in unele cazuri, mai proaste) decat o jucarie – deci chiar daca este un binoclu ieftin, reprezinta o valoare slaba pentru bani.

Binoclu de vanzare pentru pasionati

binoclu ieftinLa cealalta extrema si pentru cei care isi pot permite, unii oameni aleg doar cele mai scumpe modele pe care le pot gasi. Cel putin in acest caz, este aproape garantat ca veti cumpara un dispozitiv excelent. Dar merita sa dati atatia bani pentru calitate garantata? Aici se afla problema dumneavoastra atunci cand trebuie sa va decideti asupra calitatii produsului in raport cu banii cheltuiti. Daca sunteti cineva ca Bill Gates, de exemplu, din mai multe oferte de binocluri, chiar si cel mai scump de pe pamant nu va fi o cheltuiala excesiva. Pentru o persoana obisnuita, care foloseste acest dispozitiv ocazional, suma de bani care se cheltuie este limitata si nu se justifica cheltuieli suplimentare pe usoare castiguri de performanta in comparatie cu un device de calitate buna la pret mediu.

Este plin de oferte de acest gen de instrumente optice si exista o competitie acerba intre producatorii de aparate optice. Cel mai bine este sa incercati sa cumparati produse de calitate autohtone de la producatori sau firme particulare. De exemplu, pe piata din Romania exista firme si particulari care vand binoclu ior sau binoclu militar. In concluzie, ca si in orice alt domeniu, nu trebuie sa cumparati varful de tehnologie dar nici cea mai ieftina veriga din lantul de productie al unei firme.

Nu alegeti la intamplare

Un alt aspect este acela ca trebuie sa renuntati la unele caracteristici in favoarea altora daca doriti sa obtineti un pret bun. Cu alte cuvinte trebuie sa faceti un compromis. Fie renuntati la o putere mare de marire pentru alte caracteristici cum ar fi capacitatea de vedere pe timp de noapte, fie doriti sa aveti un model compact, rezistent la apa si intemperii.

Alegerea modelului de binoclu potrivit la un pret rezonabil este destul de grea dar, tinand cont de cele prezentate mai sus veti putea lua decizia corecta. Si nu uitati sa va faceti o lista cu caracteristicile dorite si apoi sa cautati produsele care indeplinesc cat mai multe dintre criterii si in final sa alegeti produsul in functie de cel mai mic pret.

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *