binoclu nikonExista foarte multe tipuri si marci de binocluri pe piata. Este important sa alegeti unul care corespunde cel mai bine nevoilor voastre.

Nikon – o marca de prestigiu

Nikon ofera o gama foarte mare de instrumente optice pentru clientii lor, fiecare cu putere maritoare care variaza intre 7X si 18X. Exista unele modele care ofera moduri de marire duale, care pot merge pana la 22X. Modelul de binoclu Nikon 10-22X50 Action Zoom XL este un exemplu de dispozitiv in mod dual si asigura marire intre 10X – 30X.

Celestron – dedicat profesionistilor

binoclu celestronBinoclurile Celestron sunt grupate in sapte serii. Seria Noble au prisme premium si focalizare extrem de apropiata, seria UpClose include modele de dimensiuni compacte si complete, iar seria  Outland sau seria Outland LX este alegerea entuziastilor iesirilor in aer liber pe orice vreme pentru ca sunt rezistente la apa. Exista si, o serie de binocluri de astronomie din seria SKYMASTER.

Binoclurile Olympus vin intr-o gama larga de modele disponibile pentru observatorii de ocazie sau pentru cei entuziasti. Seria Outback si Roamer sunt proiectate pentru utilizarea de agrement, in timp ce seria Trooper are un design robust pentru performante optice puternice. Seria Magellan, Pathfinder si Tracker sunt alegerea preferata pentru utilizare, in principal, in aer liber.

Bushnell – un brand pentru viitor

Linia de modele de la Bushnell este imensa, acoperind aproape orice utilizare la care va puteti gandi pentru genul asta de instrumente optice de marire. Cu peste 100 de modele diferite in 21 de clase diferite, modelele de binocluri Bushnell ofera una dintre cele mai mari varietati de aparate de teren disponibile pe piata astazi. Toate modelele sunt sustinute cu expertiza Bushnell si ultimele noutati in tehnologie optica. Calitatea legendara Bushnell, precizia, precum si durabilitatea le face sa fie o prima optiune pentru aventurierii incepatori si cei experimentati.

Binoclurile Zeiss sunt impartite in doua serii de modele, Victoria si Conquest. Amandoua au listele lor de instrumente, dar ele sunt defalcate in functie de marime. Victoria are doua pana la trei modelele compacte, de dimensiuni medii, de dimensiuni mari si de dimensiuni foarte mari. Conquest are aceleasi doua sau trei modele cu cele 4 dimensiuni dar cu o putere mai mare.

Tasco face dispozitive pentru utilizari specifice precum si pentru utilizari generice. Fie ca doriti sa le utilizati pentru observarea pasarilor, evenimente sportive, sau drumetii, exista un model potrivit pentru aceasta. Exista device-uri care sunt in masura sa opereze la luminozitate scazuta, lumini stralucitoare, precum si multe alte conditii mai putin decat ideale pentru o vizualizare normala. Binoclul Tasco este un aparat de inalta performanta, la preturi rezonabile, ceea ce le face dorite atat de amatori cat si de profesionisti.

Exista multe binocluri disponibile de la Leica, care ofera variate game de marire. Veti avea posibilitatea de a alege 7X, 8X, 10X, 12X sau, cu cel mai inalt nivel de marire disponibil pe modelul 50mm Leica Ultravid HD. Exista, de asemenea, o linie de modele cu marire duala cunoscut sub numele de Duovid, care ofera combinatii de 10X / 15X, si 8X / 12X.

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *