luneteDaca sunteti in cautare de capacitate de marire mai mare de 10x, atunci aveti nevoie de o luneta de observare. Dar ce tip de luneta aveti nevoie? Cat de mult va puteti permite? Cu atat de multe optiuni de a alege este foarte greu de luat o decizie. Iata cateva tipuri de lunete care au un raport pret-calitate excelent.

Performanta romaneasca de la IOR

Optica de la luneta IOR, realizata din sticla Schott-Germania si tratata antireflex multistrat, permite obtinerea unor imagini clare si luminoase a tintelor vitale chiar in conditii de iluminare slaba. Trei dintre caracteristicile importante ale acestor lunete – rezolutia, transmisia luminii si eliminarea reflexiilor – ies constant in evidenta. Corpul lunetelor si mecanismele de reglaj pe inaltime si directie, realizate din otel sau aliaj de aluminiu, confera o rezistenta sporita la socurile dezvoltate in timpul tragerii, pastrandu-se linia de ochire la un numar ridicat de lovituri.

Lunetele Zeiss – profesionalism de invidiat

Luneta Zeiss recent dezvoltata este oferita in modelul Diascope 65 T * FL si modelul Diascope 85 T * FL – toate dotate cu invelis Carl Zeiss T * multistrat pe toate suprafetele de sticla-aer pentru transmitere maxima si redarea culorilor naturale. Carl Zeiss este un nume care intruchipeaza cel mai bun instrument optic pe care il puteti gasi.

Lunetele Golden Ring sunt emblematice, pentru clasa ultra-compacta de la luneta Leupold. Linia Golden Ring vine intr-o varietate de modele, inclusiv versiunile ultra compacte 10-20×40, compacte 15-30×50, 12-40×60 20-60×80. Unele sunt disponibile cu versiuni de sticla HD. Mai multe versiuni dispund de un set cu geanta de transport si trepied.

Bushnell – adeptii tehnologiei de ultima ora

luneta BushnellLinia de la luneta Bushnell utilizeaza cea mai recenta tehnologie Bushnell pentru a oferi o imagine clara, luminoasa indiferent de conditiile meteorologice. Ideala pentru calatorie, observarea pasarilor si pentru excursionisti  luneta Bushnell ofera performanta cu caracteristici complete, intr-un mod usor de manevrat, pachet 100% rezistent la apa, nu abureste, este rezistenta la socuri. Lunetele de observare Elite sunt cele mai bune din gama Bushnell. Cu optica multi-invelis complet, sticla ED, prisme BaK-4, complet rezistente la apa, robuste, cu lunetele Bushnell Elite se obtine o vedere care nu dezamageste. Invelisul Rainguard® pentru lentile ofera o imagine grozava, pe orice vreme. Aceste aparate optice sunt sustinute de o garantie pe viata limitata.

Lunete pentru toata lumea

Luneta Tasco este proiectata special pentru observarea pasarilor si observarea faunei salbatice. Opticele acoperite de calitate din gama Tasco  redau imagini clare, bine definite. Lunetele de observare Tasco prezinta o eliberare a ochiului excelenta, pupile de iesire mari si un trepied de calitate care permite ore de observare in conditii foarte bune, de echilibru. Lunetele terestre Tasco World Class sunt dispozitive optice care pot fi achizitionate la preturi pe care vi le puteti permite. Aceste aparate optice vin cu oculare cu un zoom de 20-60x si lentile obiectiv fie de 60 mm sau de 80 mm atat in configuratii unghiulare cat si drepte. De regula sunt vandute in seturi, care includ o carcasa tare si o fereastra convertibila pentru fixare / trepied de masa.

Nici luneta Meopta nu se lasa mai prejos. Aceste aparate optice sunt construite cu sticla HD si cu  lentile de 82 de milimetri. Corpul din aluminiu si din fibra de carbon este purificat in nitrogen si rezistent la apa. Nu in ultimul rand, luneta Nikon este foarte populara printre dispozitivele optice de observare.

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *