Preturi telescopTelescoapele astronomice moderne utilizeaza tehnologii avansate pentru a oferi posibilitatea observarii atat a corpurilor ceresti, cat si a corpurilor terestre si a obiectivelor din timpul zilei. Cele mai bune telescoape astronomice din lume sunt destinate persoanelor cu o vasta experienta in acest domeniu si, in special, cercetatorilor. Aceste telescoape apartind brandurilor castigatoare de premii la nivel global sunt utilizate in cele mai speciale ocazii. Telescoapele astronomice dedicate amatorilor sau persoanelor cu experienta care nu activeaza in domeniul astronomic, sunt telescoape care se pot adapta oricarui buget, insa calitatea este direct proportionala cu pretul.

Preturile telescoapelor in magazinele online

Magazinele online din Romania si din strainatate pun la dispozitie, pe website-urile de informare, categorii intitulate „pret telescop”, care informeaza potentialii clienti in acelasi sens si anume in directia pasiunii acestora. Specialistii informeaza ca preturile telescoapelor variaza in functie de calitate, de specificatiile tehnice, de marime si de scopul utilizarii.Vanzari telescoape

Cele mai cumparate telescoape

Atunci cand vine vorba de un pret de telescop, potentialii clienti incearca sa isi seteze un buget care le va permite sa achizitioneze un produs care sa se preteze nevoilor pe care le au. Spre exemplu, persoanele care dispun de un buget care se situeaza intre 500 si 1000 RON, pentru achizitionarea unui telescop astronomic, au posibilitatea de a achizitiona un telescop SkyWatcher 76/900 EQ1, SkyWatcher 114/900 EQ1, SkyWatcher 130/900 EQ2, etc. In cazul unui buget care permite achizitionarea unui telescop cu un pret intre 1000 si 2000 RON, potentialii cumparatori dispun de o gama mult mai larga de telescoape SkyWatcher, Celestron si alte brand-uri.

Persoanele care au un buget de peste 2000 RON, pot opta pentru telescoape foarte performante, precum telescopul Celestron Omni XLT 150 R, din categoria refractoarelor, cu o montura ecuatoriala germana, o distanta focala de 750 mm, un tip de obiectiv acromat si un diametru de 150 mm. Astfel de telescoape au preturi care se apropie de 6000 RON.

Telescoape ieftine pentru pasionati

Pasionatii de astronomie si de observare a corpurilor ceresti, dar si a celor terestre, pot opta pentru promotiile existente in magazinele conventionale si in cele online. Ofertele si promotiile din acest domeniu pot fi gasite in special in mediul online, acolo unde producatorii cauta sa aiba o promovare cat mai intensa. Dezavantajul cautarii telescoapelor astronomice la oferta este faptul ca stocul este limitat, iar potentialul client trebuie sa fie mereu informat. De asemenea, accesoriile si diferitele unelte, care pot fi folosite in procesul de observare, pot fi gasite la preturi promotionale. In ceea ce priveste categoria de preturi pentru telescoape, potentialii clienti au posibilitatea de a achizitiona atat dispozitive sub 500 de RON, cat si peste 5000 RON.

Telescoapele de vanzare, care au preturi accesibile, apartin producatorilor din toata lumea, insa cei mai populari producatori de telescoape astronomice sunt Celestron, SkyWatcher, Baader Planetarium, PlaneWave, Lunt, TEC si Astro-Physics. Cel mai cunoscut producator la nivel mondial este Celestron, iar telescoapele astronomice pe care le produce sunt castigatoare de premii datorate calitatii si a profesionalismului de care dau dovada aceste produse care faciliteaza observarea corpurilor aflate la distanta foarte mare.

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *